ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

NIOXIN

NIOXIN 3 Scalp & Hair Treatment System 3 Step 3 Λοσιόν κατά της Τριχόπτωσης για Βαμμένα Μαλλιά με Ελαφριά ΑραίωσηΗ θεραπεία για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής του Συστήματος 3 του Nioxin για βαμμένα μαλλιά με ελαφριά αραίωση είναι το τελευταίο βήμα ενός συστήματος περιποίησης τρι..
16,70€
Χωρίς ΦΠΑ:13,47€
Nioxin Kit System 4 Shampoo 300ml, Conditioner 300ml & Treatment 100ml, Αγωγή Τριχόπτωσης για Εμφανώς Αραιωμένα Βαμμένα ΜαλλιάNioxin Loyal Kit 4 με Σύστημα 3-σταδίων για Βαμμένα Μαλλιά με Προοδευτική ΑραίωσηΕνδείκνυται για:μαλλιά με χημικές εργασίεςβαμμένα μαλλιάμαλλιά με προοδευτική αραίωσηαραι..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Σαμπουάν για εμφανώς αραιωμένα, λεπτά, με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΙδιότητεςΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντας στα μαλλιά μια πιο..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,58€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΦυσικά μαλλιά με ελαφριά αραίωση, θεραπεία στο 1ο στάδιο.Τα νέα προϊόντα της Nioxin με την βελτιωμένη φόρμουλα, περιέχουν πιο εμπλουτισμένη σύνθεση για ακόμα πιο εμφανή και γρήγορα αποτελέσματα.ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣΓια το ΔέρμαΕνεργή Ανανέωση: Βοηθά στην απομάκρυνση του σμήγματος από τους θύλακες, ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Το Nioxin Σύστημα 6 Σαμπουάν 300ml αποτελεί ένα καθαριστικό σαμπουάν για εμφανώς αραιωμένα, μέτρια προς χοντρά, φυσικά ή με χημικές εργασίες μαλλιά.Ιδιότητες• Βοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια• Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμ..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,84€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉΘεραπεία ήπιας απολέπισης κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, για άμεση απομάκρυνση των νιφάδων της πιτυρίδας.Μίας χρήσης.ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣΑφαιρεί μηχανικά τις νιφάδες, τους ρύπους και τα υπολείμματα, όπως τα νεκρά κύτταρα.Επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος της κεφαλής και προετοιμάζει το τρι..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Nioxin Cleanser Σύστημα 4 300mlΟΦΕΛΗΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντας στα μαλλιά μια πιο πυκνή όψη.ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΚάντε απαλό μασάζ στ..
13,20€
Χωρίς ΦΠΑ:10,65€
Nioxin Cleanser Σύστημα 3 300mlΟΦΕΛΗΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντας στα μαλλιά μια πιο πυκνή όψη.ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΚάντε απαλό μασάζ στ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Σαμπουάν για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, λεπτά, με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.Τα νέα Προϊόντα της Nioxin με την βελτιωμένη φόρμουλα, περιέχουν πιο εμπλουτισμένη σύνθεση για ακόμα πιο εμφανή και γρήγορα αποτελέσματα.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Μαλακτική κρέμα για εμφανώς αραιωμένα, μέτρια έως χοντρά, φυσικά ή με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών.Εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας.Αφήνει τα μαλλιά εντυπωσιακά απαλά.ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙSmoothplex.Glyco-Shield.Scalp Acce..
31,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,40€
Μαλακτική κρέμα για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, μέτρια έως χοντρά, φυσικά ή με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών.Εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας.Αφήνει τα μαλλιά εντυπωσιακά απαλά.ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙSmoothplex.Glyco-Shie..
31,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,40€
Σαμπουάν για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, μέτρια έως χονδρά, φυσικά ή με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βά..
28,80€
Χωρίς ΦΠΑ:23,23€
Σαμπουάν για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, λεπτά, με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντας στα μ..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,58€
Μαλακτική κρέμα για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, λεπτά, με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών.Εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας.Αφήνει τα μαλλιά εντυπωσιακά απαλά.ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙBioAMP.Glyco-Shield.Transactive Delivery S..
31,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,40€
Σαμπουάν για εμφανώς αραιωμένα, μέτρια έως χονδρά, φυσικά ή με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντ..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,58€
Μαλακτική κρέμα για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, λεπτά, φυσικά μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών.Εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας.Αφήνει τα μαλλιά εντυπωσιακά απαλά.ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙBioAMP.Activ-Renewal.Transactive Delivery System.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ..
31,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,40€
Nioxin Scalp & Hair Treatment System 5 Color Safe 100ml Nioxin Scalp & Hair Treatment System 5 Color Safe 100ml
-19 %
Θεραπεία δέρματος κεφαλής για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, μέτρια έως χοντρά, φυσικά ή με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.Τα νέα Προϊόντα της Nioxin με την βελτιωμένη φόρμουλα, περιέχουν πιο εμπλουτισμένη σύνθεση για ακόμα πιο εμφανή και γρήγορα αποτελέσματα.  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Προσφέρει π..
17,00€ 21,01€
Χωρίς ΦΠΑ:13,71€
Σαμπουάν για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, λεπτά, φυσικά μαλλιά.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΒοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια.Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά.Καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντας στα μαλλιά μια πιο πυκνή ό..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,58€
Θεραπεία δέρματος κεφαλής και μαλλιών για εμφανώς αραιωμένα, λεπτά, με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά.Τα νέα Προϊόντα της Nioxin με την βελτιωμένη φόρμουλα, περιέχουν πιο εμπλουτισμένη σύνθεση για ακόμα πιο εμφανή και γρήγορα αποτελέσματα.  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Προσφέρει πιο πυκνή όψη μαλλιών κ..
18,65€
Χωρίς ΦΠΑ:15,04€
Nioxin Scalp & Hair Treatment System 1 100ml
Σε απόθεμα
Θεραπεία κατάλληλη για την επιδερμίδα της κεφαλής, ιδανική για κανονικά έως ελαφρώς αραιωμένα, φυσικά μαλλιά με λεπτή τρίχα.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ  · Παρέχει οπτικά πυκνότητα στα μαλλιά ενισχύοντας την υφή τους.· Ενδυναμώνει τα μαλλιά και προφυλάσσει το περιτρίχιο από τη φθορά. · Κα..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,87€
Θεραπεία αύξησης της διαμέτρου χωρίς ξέβγαλμα με Transactive Delivery System 2.0 που κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά.Για άριστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε με το System 3 Cleanser Shampoo και το Scalp Therapy Revitalizing Conditioner. ΕΦΑΡΜΟΓΗΑνακινήστε καλά.Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλη την επιδερμίδ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,29€
Nioxin Scalp & Hair Treatment System 6 100ml για μαλλιά με χημικές εργασίες με εμφανή αραίωσηΘεραπεία αύξησης της διαμέτρου χωρίς ξέβγαλμα με Scalp Access Delivery 2.0 που κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά.Περιέχει συστατικά προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες.Για άριστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε με..
13,79€
Χωρίς ΦΠΑ:11,12€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗMousse - ανεξίτηλη, σχεδιασμένη ειδικά για τους ιδιοκτήτες χρωματιστών μαλλιών. Σας επιτρέπει να μην επιλέξετε πλέον μεταξύ ενίσχυσης, αποκατάστασης μαλλιών και φωτεινότητας, ζωντάνια του χρώματος. Η σύνθεση της Density Defend For Colored Hair περιέχει μια μοναδική τεχνολογία DensiProtect, ..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,87€
Εφαρμόστε όλο το σωληνάριο σε μια δόση, σταγόνα-σταγόνα κάθε 2 έως 3 εκ. σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και κάνετε απαλό μασάζ. Τα υγρά υπολείμματα πρέπει να ξηρανθούν πριν από την εφαρμογή του χρώματος.Ολοκληρώστε την θεραπεία Pre-Color με τo κλείδωμα χρώματος Nioxin Color Lock για την επίτευξη βέλτ..
14,40€
Χωρίς ΦΠΑ:11,61€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 45 (2 Σελ.)